Web Summit 5-7 november 2018


Nog een paar plekken vrij voor de Web Summit-trip van 5 tot en met 7 november 2018 in Lissabon, Portugal! Gaan jij en jouw collega met ons mee?
Ga mee met leden vanuit o.a. Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijks relaties, Kramp, Rabobank, Sanoma Learning en CRV. Meld je dus snel aan!
In nog geen zeven jaar tijd is de Web Summit gegroeid van 400 tot over 70.000 deelnemers uit meer dan 170 landen. Web Summit is Europa’s belangrijkste marktplaats geworden voor technologische innovatie. Een verzameling van bestaande en aanstormende ‘disruptors’ en hen die geïnteresseerd zijn hoe deze innovaties zoal bedrijven als persoonlijke levens zal transformeren.

Vorig jaar heeft CIONET met 20+ IT Execs en Digital Leaders een bezoek gebracht aan de Web Summit. Lees hier het verslag. Dit jaar gaat CIONET wederom voor het vijfde jaar met een groep Digital Leaders uit Nederland naar Lissabon!
Dit is het arrangement wat voor onze CIONET-leden hebben samengesteld (exacte tijden onder voorbehoud):

  • Retourvlucht AMS-LIS. Heenvlucht maandag 5 november om 15:30. Terugvlucht woensdag 7 november om 18:20.
  • 2 overnachtingen in hotel Borges, hartje centrum Lissabon obv logies
  • Groepsdiner op maandag en dinsdag-avond
  • Vervoer van en naar Web Summit & Luchthaven Lissabon
  • Toegang tot Web Summit
  • Wij vragen voor dit arrangement een bijdrage van € 1499,- per persoon (ex btw)

We hebben plek voor maximaal 20 deelnemers. Deelname door business partners is beperkt en tegen aanvullende voorwaarden. Neem hiervoor contact op met jeroen@cionet.com
Heb je interesse? Laat het ons zo snel mogelijk weten door een e-mail te sturen naar floortje.akkerman@cionet.com of schrijf je meteen in via de website. Zoals aangegeven zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
We horen graag van je!
Meer over de Web Summitt:
In krap 7 jaar tijd is de Web Summit uitgegroeid tot een bijzonder en innovatief event met ruim 22.000 bezoekers uit meer dan 150 landen. De Web Summit wordt ook wel “de beste technology conferentie van de wereld” genoemd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *